020 – 833 44 55

H-D® Services

Garantie

Harley-Davidson Warranty Services* biedt zowel verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen als een garantie voor gebruikte motorfietsen aan.

Lees meer

Garantie. Nieuw en Gebruikt.


Harley-Davidson Warranty Services* biedt zowel verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen als een garantie voor gebruikte motorfietsen aan. In beide gevallen betreft het een garantie die, afgezien van slijtageonderdelen en onderdelen van andere fabrikanten, alle essentiële onderdelen van de motorfiets dekt.**

Voorwaarden

c6f0d09f13cbd96830b3f823e462322d_f3f4d26d14fd3400.png

Doe je voordeel met de volgende prestaties:

  • Grondige controle van de motorfiets door de dealer
  • Uitgebreide dekking van eventuele reparatiekosten
  • Waardebehoud van jouw motorfiets
  • Geldig binnen heel Europa


Hoe zit dat precies?


De verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen kan voor een, twee of drie jaar worden afgesloten. Vraag de verlenging tijdens de looptijd van de fabrieksgarantie aan. Enige voorwaarde is dat er niet meer dan 30.000 km op de teller staat.

De garantie voor gebruikte motorfietsen is verkrijgbaar met een looptijd van een of twee jaar en wordt bij aankoop van de motorfiets gesloten. Aan deze garantie zijn enkele voorwaarden verbonden: je kocht de motorfiets bij een Harley-Davidson® dealer; de motorfiets is bij aankoop niet ouder dan 12 jaar en legde maximum 80.000 km af.